Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
NU intelegi ca fosila aia exista, ca si multe altele.
|
Hai sa-ti zic eu ce exista.
Exista fosile, nu neg. Ce nu exista, concret, e evolutia, care ramane
doar o teorie care serpuieste printre toate aceste fosile. Fosilele sunt concrete, evolutia e un concept abstract care le reunifica pe toate.
Si teoria creationista, daca vrei, se bucura de aceleasi drepturi si dovezi: sunt aceste lucruri concrte si noi spunem ca le-a facut pe toate Dumnezeu. Si chiar daca ar fi fost o balena cu doua picioare, Dumnezeu ar fi facut-o si pe aia.
Pana la urma e doar o chestiune de credinta (si in privinta evolutiei si a creatiei), si, la fel ca si cu toate celelalte, o problema de
alegere personala.
Asa cum e si aia de-a zice ca da da, nu prea se respecta legile gravitatie si mai nu stiu ce prin cosmos, dar sigur nu e mana lui Dumnezeu la mijloc, NU TATA, E DARK MATTER IN PROPORTIE DE 90%, chiar daca e vorba doar de un concept matematic, ca substanta si realitatea acestei dark matter nu au fost palpate concret. Dar e mai simplu sa inventam teorii decat sa credem ca exista Dumnezeu.
De-asta stiinta nu-i nici macar ateista, din punctul meu de vedere este anti-teista. Nu ca face abstractie de Dumnezeu, ar fi in stare sa inventeze orice, numai Dumnezeu sa nu fie.
http://www.newscientist.com/article/...se.html?page=1
Sa fie MULTIVERSE (lol, aia teorie), sa fie DARK MATTER, dar nu Dumnezeu. Dumnezeu nu si nu, in ruptul capului -- nu.