View Single Post
Vechi 26.06.2010, 19:13:41
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Voi continua sa-ti raspund aici Doriana, insa nu in ideea de-a avea "ultimul cuvant", ci pentru a-ti spune cat de mult imi displace genul de psihologie inversa ieftina pe care-l exersezi in mesajele tale de pe acest topic.
"Sarmanii ortodocsi au atatea hibe ascunse incat ajung sa rabufneasca si sa-si verse neputinta pe bietii protestanti care se-ntampla sa fie pe forum in scopuri absolut nobile si de buna credinta!!" - asta insinuezi tu. Ti-as fi apreciat mai mult postarea daca ai fi avut verticalitatea de-a scrie "pe sleau" aceste lucruri.

Te simti jignita cand esti numita "sectara, demonizata, tremurici, eretica", etc?
Tu singura te poti scuti de aceasta corvoada ducandu-te pe un forum unde vorbitul neinteligibil si alte manifestari asisderea sunt percepute drept normale. Corect sau nu?

Incerc sa nu bag toti protestantii in aceeasi oala, asa cum pretinzi tu, insa, statistic vorbind, mesajele agresive scrise de catre acesti useri in ultima vreme s-au inmultit foarte mult. Si nu numai, s-a ajuns si la jigniri pe fata, la hule strigate in gura mare la care noi, gazdele, trebuie sa reactionam moderat, altminteri n-am fi politicosi?! Adevarul nu e negociabil, cale de mijloc intre noi si voi nu exista - asa ca, despre ce discutam aici??

Imi pare rau daca mesajele mele par "infierbantate" insa eu sunt de parere ca in jurul adevarului nu te poti invarti precum in jurul cozii, iar lucrurile trebuie spuse in fata, chiar daca "doare".