Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 06.05.2007, 11:28:41
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Mirean,nu am de gand sa iti raspund la jigniri si rautati,caci nu vreau sa raspund raului cu rau sinu vreau totodata sa iti dezvalui eu tie nimic despre mine personal, sau despre viata mea(nu e treaba ta,crede-ma,serios),aici nu discutam despre mine,ci despre cazul Tanacu,uita-te la Topic mai bine,iar eu iti voi raspunde strict despre aceasta si despre Taina Sfantului Maslu la care Slujba(a Sfantului Maslu)sunt vindecate persoanele bolnave de bolile trupesti si sufletesti,miruiti,iertati de pacatele nemarturisite sau uitate la Sfanta Spovedanie,o alta Sfanta Taina,o alta din cele 7sapte Sfinte Taine Duhovnicesti Ortodoxe.Si tot la ac.Slujba a Sfantului Maslu sunt vindecati trupeste si sufleteste si posedatii,cei blestemati,fermecati,vrajiti,cum se mai zice,(demonizatii,indracitii,lunaticii,toti cei chinuiti de duhurile rele si nu numai).Si mai scriai in alt mesaj ca eu cred in mai multi dumnezei.Ai grija ca te joci cu cuvintele si vorbele.Eu cred in Dumnezeu Sfanta Treime(Dumnezeu Tatal,Dumnezeu Fiul,Dumnezeu Sfantul Duh),Treimea Cea de o Fiinta si nedespartita si mai cred in Maica Domnului cu Toti Sfintii,Toate Puterile Ceresti Ale Binelui Suprem si Absolut( mai cred in ingeri,arhangheli,serafimi,heruvimi,domnii,tronuri ,puteri,stapanii,incepatorii).Asa sa te ierte Dumnezeu ca nu stii ce scrii si ce gandesti despre aproapele si semenul tau! pe care semen,nu numai ca trebuie sa il respecti dar trebuie,de asemenea,sa il mai si iubesti ca pe tine insuti.Esti tu in stare si capabil de unele ca acestea?Ma indoiesc de aceasta,Doamne iarta-ma!