Citat:
În prealabil postat de Jane Says
Toata pololologhia asta ar fi foarte educativa si ar avea sens daca asta ar fi forum orthodox-sectar-catholic-ateu-wiccan punct ro.
Numai ca nu e.
Dar lasa, cineva trebuia sa fie si bland si linistit si impaciuitor si sa arate cu degetul pe ceilalti farisei, el nefiind unul :)
Tu Radule, cand ii faci pe altii fatarnici si farisei si ce ai mai zis pe acolo -- cam cum crezi ca esti? Sau zi dragoste, fariseii si fatarnicii, chiar de-ar fi, nu au dreptul sa fie iubiti? Adica tu alegi pe cine iubesti si pe ceilalti ii judeci? Chiar de-am fi ultimii fundamentalisti, tu care propovaduiesti pe-aici dragostea de aproapele si intelegerea -- ne discriminezi, frate? Ts ts ts...
Intotdeauna fariseii, fatarnicii, uratorii de aproapele sunt ceilalti, nu noi insine, never ever :)
Acesta este doar un forum in ultima instanta, dar sa va pregatiti sa auziti ACELEASI lucruri si cand o sa refuzati rugaciuni in comun cu celelalte culte, sarbatoriri si cuminecari in comun si orice altceva o mai fi aducand viitorul.
PS: repet ce am spus in postul anterior de pe acst topic: n-am nici o treaba anymore cu nimeni, dar cand cineva vine pe acest forum si pune intrebari legate de credinta/traire, sa primeasca raspunsuri ortodoxe, nu amestecatura de opinii. Ca daca avea nevoie de ghiveci, gasea alt loc sa isi exprime nedumeririle, nu forum crestinortodox.
|
SUBSCRIU! cum spuneam si pe topicul initiat de Mihnea in privinta plecarii sau ramanerii catolicilor. daca se cheama forum crestinortodox apoi sa fie orotodx.
Daca nu sa i se schimbe denumirea ca sa stim si noi ca nu avem ce cauta aici.
Asa cum alegem sa ne ducem duminica la Biserica noastra si nu la catolici asa ar trebui sa putem alege si in spatiul virtual sa discutam pe forumul nostru ortodox si nu pe un forum cu o tocanita de credinte.