View Single Post
Vechi 27.06.2010, 08:23:13
ioan_strainul
Guest

Arrow

Citat:
Īn prealabil postat de annajanette Vezi mesajul
Va rog sa imi iertati ignoranta si poate e o intrebare stupida ,insa eu doresc sa cunosc si stiu ca de la voi aflu multe informatii utile.In timpul vietii Domnului IIsus, Dansul a stiut de cand era mic ca este fiul lui Dumnezeu sau a aflat mai tarziu la maturitate sau cum a fost?
Cum sa nu stie din moment ce la facerea lumii Dumnezeu zice sa facem Om dupa chipulsi asemanarea noastra, iar in apocalipsa lui Ioan Cind se face strigare In cer cine sa duce sa mintuiasca lumea ,nu sa aflat nimeni vrednic decIt numai Mielul Lui Dumnezeu adica Hristos Iar mai aproape de ce intebi fratia ta Cind avea numai sapte ani si sa Intors din drum napoi la templul din Ierusalim si predica sau Talmacea Scripturile si toti se minunau de intelepciunea lui si de cunoasterea lui din cuvintul Proorocilor cInd sa Intors din drum Nascatoarea de Dumnezeu si Prea curata Maica cu dreptul Iosif si lau gasit la Templu cInd la intrebat de ne faci asta ce lea raspuns nu stiti ca eu trebia sa fiu in casa tatalui meu.

Bunul Dumnezeu sa ne lumineze pe toti cu lumina cunostintei lui si sa ne sfinteasca cu Darul Duhului Sfint sa ne curateasca si sa ne faca vase alese si placute Lui amin amin amin +++ +++ +++ +++
Reply With Quote