Citat:

Īn prealabil postat de  annajanette

Va rog sa imi iertati ignoranta si poate e o intrebare stupida ,insa eu doresc sa cunosc si stiu ca de la voi aflu multe informatii utile.In timpul vietii Domnului IIsus, Dansul  a stiut de cand era mic   ca este fiul lui Dumnezeu sau a aflat mai tarziu la maturitate sau cum a fost? 

| 

Cum sa nu stie din moment ce la facerea lumii  Dumnezeu  zice sa facem Om dupa chipulsi asemanarea noastra, iar in apocalipsa lui  Ioan Cind se face  strigare  In cer cine sa duce sa mintuiasca lumea ,nu sa aflat nimeni vrednic decIt numai Mielul Lui Dumnezeu adica  Hristos Iar mai  aproape de ce  intebi fratia ta  Cind avea numai sapte ani si sa Intors din drum napoi la templul din Ierusalim si predica sau Talmacea  Scripturile si toti se minunau de  intelepciunea lui si de cunoasterea lui din cuvintul Proorocilor cInd sa Intors din drum Nascatoarea de  Dumnezeu si Prea curata Maica cu dreptul  Iosif si lau gasit la Templu cInd la intrebat de ne faci asta ce lea raspuns  nu stiti ca eu trebia sa fiu in casa tatalui meu.
    Bunul  Dumnezeu sa ne lumineze pe toti cu lumina cunostintei lui si sa ne sfinteasca cu Darul  Duhului  Sfint sa ne curateasca si sa ne faca vase alese si placute Lui  amin amin amin +++  +++  +++  +++