Subiect: In Topraisar
View Single Post
Vechi 27.06.2010, 13:09:07
Mircea HetP Mircea HetP is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.05.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Te legi de chestii marunte si pui un om in necaz si pe cei care incearca sa-l ajute intr-o situatie penibila.
cred ca gresesti, nu cunosti ce am vorbit cu parintele

Citat:
Ma mir ca n-ai cerut actele de la casa, contractul de le banca, somatiile de plata, extrasul de cont unde sunt banii, eventual daca lipsesc de acolo chitante la zi cu unde s-au folosit, etc..
cand am sunat pe parintele Nistorenco i-am spus ca vreau s-al ajut daca posteaza actele si pozele cu familia dansului nu numai pentru mine ci si pentru ceilalti cititori, care se vor hotari mai repede sa ajute daca au toate datele la dispozitie

Citat:
Daca aveai indoieli, mai ales ca ai vazut treaba cu adresa, trebuia sa nu trimiti, acum daca ai, ce folos?
nu am avut indoieli seara la telefon, doar a doua zi cand parintele Nistorenco mi-a trimis datele din buletin, dar am zis atunci ca trebuie sa fie o explicatie la faptul ca parintele nu este inregistrat in satul Biruinta ci in Navodari, deci ma intreb acum pt. ca nu au fost postate actele, cu ce casa a girat la banca...
daca erau postate actele asa cum era promis nu aveam discutia aceasta...

Citat:
Orice ar fi, banii inapoi nu-i primesti, insa la o fapta buna (pentru ca in fata lui Dumnezeu este o fapta buna, indiferent ce si cum) poti sa adaugi altele rele, aruncand umbre de indoiala sau chiar mai rau cum a facut altcineva mai inainte.
frumos mai vorbesti...
Citat:
”Orice ar fi, banii inapoi nu-i primesti”
este o amenintare?
fapta buna la care te referi nu am facut-o pt. Dumnezeu, Biserica sau mantuire, am facut-o pt. familia parintelui in special pt. copii
cred ca nu cer prea mult, mai ales ca aceasta a fost promisiunea
Reply With Quote