Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 06.05.2007, 17:50:44
odin odin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
Odin,chiar daca a fost gasit vinovat de omor prin neglijenta(prin imprudenta)ca in ac.caz,tu nu intelegi faptul ca ai sai,cei Catolici,de la Arhiepiscopia Catolica,i-au trimis cea mai competenta,ambitioasa si priceputa avocata si,nu l-au lasat singur la greu si la incercarile Lui Dumnezeu:"prietenul la nevoie si la multele incercari ce se abat asupra capului sau,se cunoaste".In final,caci asta conteaza mai mult si mai mult,a fost eliberat:"Parinte Moore,esti vinovat,dar esti liber sa pleci"="Father Moore,you are guilty,but you are free to go",asa ca nu mint eu cand spun ca a fost eliberat si ca a fost sustinut de ai sai,pana la capat;a se vedea filmul din nou ca sa vezi ca nu mint.Ce frumos final fericit!,cu happy end!Pacat ca nu este si in realitate asa final fericit!
Eu inteleg perfect lucrul asta. Insa tu ai MINTIT cand ai spus ca a fost achitat, si am subliniat lucrul asta. In loc sa recunosti ca ai gresit, ai incerput sa ma faci pe mine mincinos. Deci, MINTI. Pt. ca A FOST GASIT VINOVAT. Ai taria si scrie intr-o postare: `Da, am gresit, nu a fost achitat, ci a fost gasit vinovat. Am mintit`.:)