View Single Post
Vechi 27.06.2010, 20:16:00
adriana92 adriana92 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.09.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin ICQ pentru adriana92 Trimite un mesaj prin AIM pentru adriana92
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai_m Vezi mesajul
Am 22 de ani si din cauza timiditatii nu am reusit sa merg la spovedit. Am incercat ieri de dimineata sa imi fac timp sa merg la un preot la marturisit si nu am reusit din cauza fricii. Asa patesc de fiecare data. E greu sa stai cu pacatele pe suflet. Acum ca s-a sfarsit postul, cred ca e prea tarziu. Imi puteti da un sfat ?
Sa nu ai nici o retinere de a merge la spovedanie,aceasta rusine vine de la cel rau sa sti,nu te lasa buruit.Iti spun ceva da sa nu o iei in nume de rau,eu vreau doar sa iti mai piara din frica.Gandeste-te ca poate nu mai apuci ziua de maine,si ca vei muri nespovedit,Doamne fereste.Te rog sa ma scuzi ca am fost asa aspra dar am facut-o spre ati mai 'taia' din firca.Sa ti minte ca spovedania nu sufera amanare..Sf Ioan Gura de Aur zice:"De este cu putinta,o,crestine,in fiecare ceas sa te spovedesti".Pt ca in fiecare ceas gresim.Domnul sa te ajute sa faci cu bine acest pas inspre folosul tau duhovnicesc.Numai bine iti doresc.Doamne ajuta.
Reply With Quote