View Single Post
Vechi 27.06.2010, 21:07:41
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Dar pana la urma, unde este diferenta, din punctul de vedere al perceptiei subiective a omului ?

1. Daca imediat dupa moarte, sufletul meu merge la judecata, (asa cum credem noi) ce simt, ce percep eu ? Ca am murit si, imediat dupa aceea (sau concomitent cu momentul mortii) ma aflu in fata Lui si trebuie sa dau socoteala.

2. Daca imediat dupa moarte, sufletul doarme, sau dispare, sau moare, (asa cum cred diverse culte protestante) perceptia subiectiva dispare. Din punctul meu de vedere, perioada de timp respectiva nu exista, nu o percep, pt. ca sunt mort, sau adormit, sau nu exist. Voi incepe din nou sa percep doar in momentul invierii, sau al recreerii mele de catre Dumnezeu.

Deci, din punct de vedere subiectiv, e aceeasi marie cu alta palarie. Ce simt eu, personal, subiectiv, este moartea si, imediat dupa aceea, judecata.

Asa gandesc si eu,ca oricum e inutila perioada de timp in care nu am sti nimic ,ca ,pt cel ce nu stie,1000 de ani sunt ca o clipa.
Dar nu e ceva interesant,e doar ceva matematic In matematica: infinit-100000= infinit
Deci orice am scadea din infinit tot infinit da
Nu aceasta e important,important e cum vom raspunde la Judecata