Citat:
Īn prealabil postat de Daniel777
A fost un motiv bun pentru rugaciune,dar raman la parerea ca a fost un tel prea inalt.
|
Daniel, la cum te cunosc eu, mi se pare ca nu vorbesti din adancul intelepciunii tale, ci din logica infailibila a celor rautaciosi. Conteaza motivul care te determina sa te rogi? Daca nu-l ai, trebuie sa-l inventezi, spre binele tau! Deja singur ai ajuns la concluzia finala:
Citat:
Īn prealabil postat de Daniel777
De fapt rezultatul rugaciunii au fost pentru cei care s-au rugat,ceea ce e foarte bine...
|
De la inceput nu am fost pentru Psaltire, neaparat, pentru ca asta ar putea crea imaginea de limitare a numarului celor ce doresc sa se roage. Lista ramane deschisa tuturor, iar ca sa fie o bucurie pentru toata lumea, fiecare poate sa-si aleaga pentru postul urmator orice sfant, orice acatist, poate citi Paraclisul Maicii Domnului, cum simte fiecare. Doar ca trebuie sa pastreze in minte imaginea grupului din care face parte, iar la sfarsit sa adauge pomelnicul in care este inclus si el. Restul face Dumnezeu. Daca viata unui singur om se schimba in bine, eu zic ca merita efortul. Cu atat mai mult daca se schimba ceva in viata mai multora in acelasi timp, dupa osteneala fiecaruia.
Scopul majoritatii de pe acest forum, este de a gasi o cale spre mantuire. Ori nu exista alta cale in afara rugaciunii! Prin rugaciune ajungi sa intelegi cum stau lucrurile de fapt. Altfel totul este un amestec de vanitate, trufie, marire de sine, egoism si ignoranta!