Citat:
În prealabil postat de Daniel777
Nu stiu de ce s-a simtit Dorina afectata de raspunsurile mele.Grupul a functionat,de doua ori s-a facut aceasta rugaciune,dupa cate am inteles si asta ar trebui sa o bucure,sa-i fie suficient.Normal ca apar si ispite in aceste cazuri,si ea a avut parte de ele.
Din partea mea,eu nu i-am sugerat decat sa schimbe tematica,dar asta pare sa o supere....
|
Nu m-am supărat!
Poate greșesc dar fiind din Huși am senzația că mă cunoști și postările tale ironice sau contrare celor spuse de toți au drept scop șicanarea mea în primul rând.
Știi pe cine deranjează rău de tot Psaltirea și tămâia?
Sunt convinsă că știi!
Am pe cineva prin apropiere care oridecâteori citesc catismă începe să țipe si să trântească prin curte,deschide ușa,strigă la mine.
Când îl aud nu știu de ce dar îmi fuge gândul la tine!
Cred că ar fi cazul să te cercetezi.
Este o doză foarte mare de mândrie în toate postările tale ca și cum ai fi ajuns deja la perfecțiune.Un om care are credință câtuși de puțin îl vede pe celălalt întoadeauna mult mai bun decât este el iar pe el se vede cel din urmă.Ori la tine e cam invers.
Iată-mă Doamne că judec!
Și ca să-ți răspund și la altă postare să știi că inițiativa nu este nouă.S-a făcut aceasta și înainte de 89, ani la rând și nu era internetul dar oamenii erau uniți în duh.