View Single Post
Vechi 28.06.2010, 14:58:19
suflet si inima si constiinta suflet si inima si constiinta is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela8 Vezi mesajul
Trebuie discutat cu parintii si explicat de ce gresesc sau daca lor li se pare ca nu gresesc oricum trebuie argumnetat dreptul fiecaruia de a alege! Eu stiu ca nu e pacat sa NU asculti de parinti atat timp cat te indeamna la pacat, la tot ceea ce ar putea sa vateme sufletul si sa produca ruptura de Dumnezeu!
Buna ziua!

Bun subiect! Am si eu o intrebare la aceasta tema.
Trebuie ascultat de parinti atunci cand ei pretind ca baiatul lor sa ramana in casa dupa ce se va casatori , asta in conditiile in care cei doi tineri doresc sa-si intemeieze o familie in propriul lor camin? In cazul acesta nu ne indeamna la pacat, dar se incalca altceva : nu ne este respectata dorinta de a ne cladi o familie in viziunea noastra si de a fi deplin fericiti.
De asemenea, ma intreb cam ce vina ar avea un copil daca mama il blestema?(insa fara a avea motive strasnice, ci doar din pricina unor probleme ale ei ) Nu cumva ea il indeparteaza?Parintii trebuiesc ascultati , dar cand mama este mai necuviincioasa(in special scandal), ce este de facut? Din cate stiu , blestemul de mama se leaga.Doamne fereste!Dar daca copilul este nevinovat, Dumnezeu permite asa ceva?Ca copilul sa indure o viata intreaga greutatile unui blestem? Imi cer scuze ca v-am impovarat gandurile , dar aceste intrebari ma macina.Va multumesc!
Reply With Quote