Citat:
În prealabil postat de gabriela8
Trebuie discutat cu parintii si explicat de ce gresesc sau daca lor li se pare ca nu gresesc oricum trebuie argumnetat dreptul fiecaruia de a alege! Eu stiu ca nu e pacat sa NU asculti de parinti atat timp cat te indeamna la pacat, la tot ceea ce ar putea sa vateme sufletul si sa produca ruptura de Dumnezeu!
|
Buna ziua!
Bun subiect! Am si eu o intrebare la aceasta tema.
Trebuie ascultat de parinti atunci cand ei pretind ca baiatul lor sa ramana in casa dupa ce se va casatori , asta in conditiile in care cei doi tineri doresc sa-si intemeieze o familie in propriul lor camin? In cazul acesta nu ne indeamna la pacat, dar se incalca altceva : nu ne este respectata dorinta de a ne cladi o familie in viziunea noastra si de a fi deplin fericiti.
De asemenea, ma intreb cam ce vina ar avea un copil daca mama il blestema?(insa fara a avea motive strasnice, ci doar din pricina unor probleme ale ei ) Nu cumva ea il indeparteaza?Parintii trebuiesc ascultati , dar cand mama este mai necuviincioasa(in special scandal), ce este de facut? Din cate stiu , blestemul de mama se leaga.Doamne fereste!Dar daca copilul este nevinovat, Dumnezeu permite asa ceva?Ca copilul sa indure o viata intreaga greutatile unui blestem? Imi cer scuze ca v-am impovarat gandurile , dar aceste intrebari ma macina.Va multumesc!