View Single Post
Vechi 28.06.2010, 15:24:26
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de BursucGabrielaIonela Vezi mesajul
Pe cel ce a fost Ciprian Petru, sotul meu, l-am condus ieri pe ultimul drum cu multe lacrimi si durere. Iata ca maine este ziua lui de nume. Si ne roaga pe toti sa ne rugam pentru iertarea lui dupa cum a spus parintele duhovnic ieri la predica.
Nu pot decat sa va multumesc pentru ca sunteti alaturi. Nu am cuvinte sa pot spune ceea ce simt acum in aceste clipe. Doar ca totul e varza in capul meu si nu inteleg nimic.
Maine o coliva acolo la capul lui , face foarte mult! Asa va mentineti in legatura pe pamant si sa ai nadejde ca Dumnezeu este alaturi de tine si nu te paraseste chiar daca acum te simti singura si a nimanui!
Rugandu-te pentru iertarea sotului tau, el se roaga pentru tine si uite asa sunteti mereu in legatura sufleteasca!
Tu trebuie sa ai grija de sufletul lui si sa nu sari nicio pomenire! De asemenea pomenirile e de dorit sa se faca cu saracii nu cu rudeniile!

Si pomelnicul pentru el la Sfanta Liturghie la o manastire din 40 in 40 de zile sa nu lipseasca cat timp traiesti! Daca inca nu ai dat pomelnic sa il dai degrab, este foarte important sa fie pomenit pana la judecata particulara- la 40 de zile.
Reply With Quote