View Single Post
Vechi 28.06.2010, 16:30:48
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Asa da.Dar erau doua elemente.
1.Erau impreuna,in acelasi loc.
2.Se rugau pentru ceva concret,oprirea unei nedreptati.

Lucruri pe care le semnalez, cred, a treia oara,lipsesc in cazul vostru.
Nu erau împreună într-un singur loc.Erau împreună cu preoți ,călugări,cu unii din familie,cu prieteni așa cum și unii dintre noi am fost prin multe locuri din țară și prin străinătate.

E bine că nu s-au tăiat pensiiile.Eu sunt pensionară,am o pensie modestă și faptul că nu s-a aprobat această nedreptate am considerat-o ca mila lui Dumnezeu atâta cât merităm după neputințele și păcatele noastre.
Și ploaia care a vanit chiar dacă a produs și stricăciuni tot dar de la Dumnezeu o consider căci omul harnic va avea ce mânca oricât de grele vor fi timpurile.
Iar necazurile pe care le-am avut în familie poate nu sunt necazuri ci așezare a lucrurilor plăcută lui Dumnezeu și folositoare pentru mântuire.

N-aș vrea să repet dar la sfârșitul Psaltirii sunt două pagini întitulate POMENIC care cuprind rugăciuni și pentru țară - dar am mai spus-o aceasta.
Vrei să-ți reproduc aceste rugăciuni?

Văd că eviți cele care nu -ți plac. Ce-ar fi să ne spui cine ești și în ce calitate judeci?
Ești preot,ești mason,ești leader de partid,ești sociolog,analist politic sau ești doar căutător de nod în papură?
Reply With Quote