Aveti dreptate intrun fel. te distrezi 50 , 6 de ani si dup aia mori si esti chinuit o eternitate . Dar nu inteleg ce are rockul cu subiectul asta. Intradevar sunt trupe care sunt agresive si mai au versuri de astea '' necredincioase" dar asta nu inseamna ca sa asculti rock este un pacat .
ma apuc sa citesc biblia sa vad dak scrie cineva ca sa asculti rock e pacat. Daca stai si te candesti rapul manelele si alte stiluri de muzica sunt aceasi treaba tot despre sex vorbesc tot despre bani masini. De ce nu deschideti un tipic " Este pacat sa ascultam muzica?"
A si imi dau seama dece ziceti ca e pacat sa ascultati rock. Rocul o aparut ca un prefabricat al bluezului. si multi spun ca creatorul bluezului si a vandut sufletul "satanei" ca sa aiba audienta. astea sunt numai bazaconii. lam intrebat pe profesoru meu de religie si o zis ca nu conteaza ce muzica asculti . Daca esti credincios asa ramai nu influenteaza muzica acest lucru. imi cer scuze daca gresesc dar asta este punctul meu de vedere
|