Citat:
Īn prealabil postat de danalpha
cine este Valeriu Popa?
pai multe din remediile care se gasesc acolo le stiu dinainte si sunt considerate leacuri babesti..deci stiute din batrani da? asa ca dumnealui a adunat leacuri si remedii si isi aroga drepturi si merite ca ar fi vindecat pe unii si pe altii.
|
Nu inteleg ce vrei sa spui. Valeriu Popa a salvat totusi multe vieti pe timpul raposatului. Avea o mare pasiune pentru "leacurile babesti", pe langa multe alte prostii pentru care facuse o pasiune. Dumnezeu lucreaza in felul lui. De multe ori e nevoie de acesti "ciudati" in viata noastra, care sa ne puna la dispozitie exact informatia de care avem nevoie. Si eu sunt unul dintre cei care adun tot felul de informatii despre leacuri mai mult sau mai putin babesti (unele sunt stiintifice, desi tin de plante medicinale, iar altele sunt de la calugari batrani) si, multumesc Lui Dumnezeu, am avut momente cand am facut uz de ele si si-au dovedit eficienta. Eu n-am pretins/primit niciodata nimic si nici nu voi accepta vreodata ceva. Din cate stiu nici Valeriu Popa nu cerea ceva pe "sfaturi". Acum... e mort saracu'! Cine pretinde drept de autor? Daca e un sharlatan care se pretinde prietenul si vecinul lui, Dumnezeu sa-l ierte, dar Valeriu Popa n-are nici o legatura cu asta!