Subiect: In Topraisar
View Single Post
Vechi 28.06.2010, 19:35:36
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Actele

Doamne-ajuta!

Cu cateva minute inainte sa plec in pelerinaj m-a sunat parintele spunand-mi ca este in posesia extraselor. L-am rugat sa le trimita, dar de pus pe forum nu mai aveam timp atunci.

Acum ca m-am intors, in primul rand vreau sa va rog sa ma iertati ca nu le-am pus cand am promis. Am explicat de ce s-a intamplat asa, mai sus.

Intr-un fel este bine ca s-au derulat astfel evenimentele pentru ca eu cred ca faceam o greseala punandu-le pe forum. Este posibil sa fie frati sau surori care sa doreasca a nu le fi afisat gestul. Dar pentru ca sunt si frati care vor sa vada aceste extrase, am sa le trimit pe privat tuturor celor care le vor solicita si as vrea ca, pentru nelamuriri sa-l sune pe parinte si sa intrebe tot ceea ce doresc sa lamureasca. Nu are sens sa facem "telefonul fara fir", interpunandu-ma pe mine intre intrebare si raspuns. Primul este fratele Mircea care si-a exprimat foarte clar aceasta dorinta. Pentru a fi consecvent cu aceasta idee, astept pana maine seara mesaj de la cei care au trimis bani si nu doresc sa le fie cunoscut gestul. Pentru dansii voi lasa la vedere suma si voi sterge numele.

In final, as vrea sa observati cat de usor este ca binele sa fie stopat de rau. Vii, minti si apoi te retragi. Dubiul a fost semanat bine in mintea celor care ar fi vrut sa ajute. Eu cred ca pana azi am fi reusit sa strangem toata, sau aproape toata suma. Pusesem impreuna inceput bun si mai era putin si chiar am fi dus la bun sfarsit un lucru frumos.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote