View Single Post
Vechi 28.06.2010, 20:17:48
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Cum adică, tu ești Mihai 36? Sau ai postat ca să te scuzi că ai postat unde nu trebuia? Și de ce nu trebuia să postzi aici? Și dacă nu aici atunci unde trebuia? Defapt cui anume îi trebuia? Și ce anume... Dar mai bine să nu știu afacerile astea oculte între penticostalii mântuibili... defapt pierduți sărmanii în focul minciunilor de către cei ce se ocupă cu interpretarea scripturilor așa după cum vrea nenia să pricepem musai ca să poată să injecteze slănină în găină... nu pentru altceva ci pentru o cafia, ca să aibă tanti grijania ce judeca și ghici în zaț... ce o să ni se întâmple și cum ne va fi norocul... ca să dăm bănocul și auretul ca să ne alunge deochiululhul.
Mai nea vsovivi, ce sari asa cu ghearele sa zgarii pe un om care nu ti-a scris nici o vorbulita pe acest forum?
Te-am acuzat cu ceva? Sau ai mania persecutiei?

Pur si simplu, aveam mai multe topicuri deschise si, dintr-o greseala, am postat aici. Am gresit. Am sters. Din nefericire nu exista posibilitatea stergerii complete a unei postari. Am explicat, mi-am cerut scuze si am zambit.

Iar tu ma iei cu nenia, cu grijania, cu minciunile, cu banocul si auretul.
Oare nu ar trebui sa cunosti un om inainte sa-l jignesti?

P.S. Nu am nici o legatura cu Mihai36 iar din ce scrie tipul eu nu pricep aproape nimic. Ai incurcat borcanele. Sa fii iubit!

Last edited by penticostalulmantuibil; 28.06.2010 at 20:20:21.