Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil
Mai nea vsovivi, ce sari asa cu ghearele sa zgarii pe un om care nu ti-a scris nici o vorbulita pe acest forum?
Te-am acuzat cu ceva? Sau ai mania persecutiei?
Pur si simplu, aveam mai multe topicuri deschise si, dintr-o greseala, am postat aici. Am gresit. Am sters. Din nefericire nu exista posibilitatea stergerii complete a unei postari. Am explicat, mi-am cerut scuze si am zambit.
Iar tu ma iei cu nenia, cu grijania, cu minciunile, cu banocul si auretul.
Oare nu ar trebui sa cunosti un om inainte sa-l jignesti?
P.S. Nu am nici o legatura cu Mihai36 iar din ce scrie tipul eu nu pricep aproape nimic. Ai incurcat borcanele. Sa fii iubit!
|
Bine că o lămurirăm, că mai inainte n-am înțeles nimic: ce și de ce s-a șters crezând eu că Mihai36 e penticostalul mântuibil care se referea la postarea de mai sus și care interpretează proorociile în stil sectar că eu nu am priceput ce vrea să spună Mihai35 pe forum la Noul Ierusalim crezând că toți trei sunt defapt penticostalul mântuibil. Așa că te rog mă iartă că am sărit cu „ghearele” ca să te înhaț din zbor și să dau cu ciocul la cap ca să fac rană la căpățână de unde să sug pe viitor sânjue „bun” ca țânțarii... dar ce am scris nu se referea la tine ca jigniri, că doar nu te-am jignit pe tine ci acolo vorbeam în general de purobleme iar în mesaj, de la nenia încolo, mesajul se referea la discuțiile cu MM, dar dacă te-ai simțit și tu atins, mă iartă că iată că nici măcar nu ești dumneata nici Mihai36 care a dat copy/paste de la Mihai 35 și nici Mihai35 ci ești penticostalulmântuibil care și-a cam șters ceva ce a scris unde nu trebuia. Și iată cum ai stârnit furtuna într-o ceașcă de cafia.