28.06.2010, 21:43:35
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
|
|
Citat:
În prealabil postat de anaana71
cred ca vorbesti acum ca bunica ta. nu stau acum sa-ti povestesc tragica mea viata cu propovaduitori si proppvaduitoare, ca mi-e sila sa-mi aduc aminte si plus ar trebui sa scriu prea mult. eu ti-am dat un exemplu recent si real.... mi-e suficient sa stiu ca-s sectari, nici nu trebuie sa-i stiu pe toti. daca vorbim, separat de religie, ca ne vedem, ne salutam, schimbam 2 vorbe, ce fac copii ce face familia....e una, daca ar sta in banca lor si n-ar mai propovadui baliverne, chiar n-am avea aceasta discutie.
sectant este cel care nu este ortodox, deci stiu ca sunt ba penticostali, ba adventisti, ba mormoni, ba anglicani, ba puciosi, ba evanghelisti, ba darwinisti, ba luterani, ba baptistii, ba charismatici, ba unitarieni, ba martorii lui iehova, ba.... si tot asa.... daca tii mortis pentru tine personal ti-i scriu pe toti.
poti sa ma confunzi cu cine vrei, si poti sa spui si ce face, ca-ti spun si eu ce fac sectarii... chiar daca deja mi s-a facut parul maciuca....deci... cum spuneam ramane la aprecierea ta. 
|
Atunci nu pot decat sa sper ca ti se vor vindeca ranile produse de sectari, indiferent de culoarea lor incerta...  :)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
|