View Single Post
Vechi 28.06.2010, 23:06:59
postasul. postasul. is offline
Banned

Data înregistrării: 28.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Asa, deci daca eu mor Dumnezeu nu va fi Dumnezeul meu cat timp voi fi moarta? De ce nu ar mai fi? De ce m-ar lepada? Sau va fi o inviere instantanee a celor mantuiti, pe cand ceilalti vor astepta a doua inviere?
Doriana, pui niste intrebari care-L supara pe Domnul Iisus Hristos. Daca El a spus, atunci cand vorbea despre INVIERE, ca "Dumnezeu nu este un Dumnezeu al celor morti ci al celor vii"(Matei 22:32) tu ar trebui sa crezi acest lucru si sa te straduiesti sa-l intelegi. Dar, fiindca ai o problema, confectionata de diferite ideologii necrestine (aceea cu modul in care-ti petreci moartea), incepi sa ai o atitudine de usoara razvratire. Din cauza unor prejudecati intepenite in mintea ta, ti-e greu sa intelegi o invatatura simpla, data de Insusi Mantuitorul.

P.S. Scapa de intrebari de genul :cum imi voi petrece timpul pe perioada mortii. Scriptura ne arata ca nu vei sti nimic (asa cum nu au stiut nici cei care au fost inviati). Tot ce vei sti este faptul ca primul eveniment dupa moarte este invierea, la revenirea Domnului Iisus Hristos.