View Single Post
Vechi 29.06.2010, 09:24:10
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Cand ceri un lucru cu credinta,atunci acel lucru se va indeplini.Dar pentru aceasta iti trebuie mult discernamant si multa credinta.Discernamant pentru a cere lucruri care nu sunt impotriva mantuirii tale.
Spune Mantuitorul: Daca ati avea credinta cat un bob de mustar si ati spune muntelui sa vina....
Mie mi se pare aici o cerere concreta.E adevarat ca avem si rugaciunea Faca-se voia Ta,pentru ca daca nu suntem siguri pe ceea ce cerem spunem ,dar Faca-se Voia Ta Doamne si nu a mea.
Cand ne rugam pentru tara nu avem aici o rugaciune concreta si intr-adevar aici lasam voia lui Dumnezeu sa se manifeste.Dar tocmai de aceea nu cred ca trebuia asa un efort pentru o cerere generala.Mie mi-ar fi placut ca sa existe o cerere concreta,unde se vedeau rezultate palpabile si masurabile,si exista responsabilitate fata de rugaciune.Asa,am facut rugaciunea bine sau prost,ce putem spune,o fi facut Dumnezeu ceva,daca ne-am rugat.Nu stim ce,dar ceva trebuie sa fi facut.
Daca a taiat salariile guvernul este pentru ca asa trebuia sa se intample,daca nu a taiat pensiile este pentru ca poate ne-am rugat noi..etc.Am dat un exemplu,nu am facut o judecata concreta.
Eu raman la parerea ca Dumnezeu vrea sa ne curatim sufletele si inimile noastre mai intai,asta este principalul obiectiv,iar ce o sa se intample cu tara si cu lumea aceasta se ocupa El.Dar obiectivul principal nu e lumea aceasta sau tara aceasta ,ci lumea cealalta care va exista in vesnicie.Deci ,daca ar fi sa ne rugam pentru lumea cea vesnica,da ,as fi de acord.
Daca noi o sa fim mai buni,curati,mai aproape de Hristos,poate asa vom schimba ceva in tara asta,schimbandu-i pe cei din jurul nostru,insa daca ramanem aceiasi,degeaba ne rugam pentru tara.
As fi de acord cu un obiectiv prin care am schimba ceva in noi insine,ceva din comportamentul nostru.Daca ramanem aceiasi,nu am facut nimic,sau aproape nimic.
Reply With Quote