View Single Post
Vechi 29.06.2010, 09:54:18
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iubirea Vezi mesajul
Intamplator am gasit acest topic si trebuie sa spun ca nu ma asteptam ca pe un forum CRESTIN ORTODOX sa mai gasesc scris si culmea sustinuta cu atata tarie erezia acestei grupari.
Nu vreau sa mai intru in detalii ca deja am facut-o acum ceva ani in urma....e de plans fratilor aceasta lucrare a pr Visarion...in nici un caz nu e de urmat.
Cine cunoaste cat de cat ortodoxia si dogma ortodoxa ar trebui sa stie ce inseamna un diacon, ierodiacon si care sunt indatoririrle lui liturgice. Din pacate pr. Visarion, capul acestei erezii a uitat asta si usor i-a fost sa o ia pe aratura.
Nu spun decat un singur lucru din multele pe care le cunosc: diaconul prin sfintirea lui nu are voie sa binecuvinteze, doar preotul binecuvinteaza cu o mana iar ierarhul cu doua. Pt ca pr. Visarion se credea mana dreapta a lui Hristos (am asistat efectiv la predica lui cand a spus asta) el binecuvanta in timpul slujbei cu ambele maini si exista si fotografie cu el cand face asta...este fotografia lui oficiala tip bust.
Deci fratilor crestini mai si ganditi cand vorbiti si mai documentativa ce este Hristos si ortodoxia, nu mergeti la biserica ca ultima baba care face si ea ce vede la altii fara sa stie de ce.
Ai fost membru al acestei "lucrari"?
Reply With Quote