Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
Din cate imi dau seama tu faci parte din "cazutii" de 11 Iunie :)
.
|
:)) exact, acum cand ma gandesc ce impact psihic au avut asupra mea, ca visam in fiecare noapte sfarsitul lumii imi vine sa rad....
Sincer imi e mila de cei care spun ca au descoperit ortodoxia prin aceasta lucrare...realitatea ortodoxiei este atat de departe de ce stiu ei...dar asta nu-i problema mea, eu sunt sigura ca intr-un fel sau altul Dumnezeu le arata drumul drept mai devreme sau mai tarziu, depinde de ei mai departe.
Eu am avut atunci noroc ca am decis sa dau la Teologie si asta mi-a schimbat cu adevarat viata, m-a ajutat sa inteleg cu adevarat multe lucruri pe care nu le intelegeam iar ei mi le explicau ceva de genul: asa trebuie!!! iar din cartile si predicile lor care denota o incultura duhovniceasca crasa, chair nu ai cum intelege ortodoxia, asa cum si muzica lor pt Biserica este echivalentul manelelor fata de muzica laica.
In fine daca ar fi sa scriu despre experienta mea cu ei la un mod obiectiv, as scrie un roman adevarat.
Inca o data spun: fata de toti care mai cred in aceasta lucrare nu am decat mila si speranta in pronia divina.
P.S. Pt cine spune "Multumesc ca prin ei am descoperit ortodoxia" le dau un sfat: daca vreti sa stiti si sa descoperiti care este ortodoxia adevarata cititi Sf. Parinti sau pr. Staniloaie...iar daca este peste puterea voastra de intelegere, atunci cautati sa cititi din parintii duhovnici contemporani care in mare parte au invataturi pentru orice tip de gandire si inteligenta.