View Single Post
Vechi 29.06.2010, 22:51:05
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
ehe...asta cu generalizarea e boala generala, stimate.
Permiteti-mi sa nu cred ca acest argument va scuza.
„In ziua de azi daca nu minti nu supravietuiesti” sau „toata lumea face asa” sau alte rationamente de acest fel nu m-au convins niciodata.

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
nici sectarii nu cunosc motivatiile si atitudinile ortodoxilor, dar tot isi permit sa emita supozitii, pareri si mai stiu eu ce.
... cum ma inchin eu la chip cioplit, cum sunt atat de "naiva" sa cred intr-una, o oarecare, e drept m-am prins greu ca era vorba de Maica Domnului, de Sfinti nu-ti mai spun ca deja mi-era rusine de rusinea lor, si stiau ca-s crestin ortodox. bleah.
Din nou generalizati.
Eu, de exemplu, nu-mi permit sa emit pareri cu privire la motivatiile ortodocsilor.
Dimpotriva sunt aici sa cercetez si sa intreb.
Am inteles deja ca nu va inchinati icoanelor si chipurilor cioplite, ci lui Dumnezeu.

Va rog nu va grabiti sa stigmatizati un mare numar de oameni. Asa cum nu toti ortodocsii sunt la fel nici toti NP nu sunt.

Iar chestia cu „bleah”, fara suparare, dar am sentimentul ca nu sta bine niciodata unei doamne.

Last edited by penticostalulmantuibil; 29.06.2010 at 22:53:42.