View Single Post
Vechi 29.06.2010, 23:13:30
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Ne invartim in cerc. Tocmai spusesem ca un crestin Il cunoaste pe Dumnezeu pentru ca relationeaza cu El.
Dar nu m-ai lamurit cum stii ca nu e halucinatie. Noi stim ca e, dupa experimentele stiintifice :)
Citat:
Asa cum il cunosti tu pe tatal tau sau pe primar...e ceva absolut palpabil , desi nu e fizic. Eu pot sa strig doua ore ca tatal tau nu exista, ca ti se pare, ca a vorbit radioul si nu tatal tau...dar tu stii ca e tatal tau...pentru ca relationezi cu el.
Diferenta e ca tatal meu are foarte multe dovezi care sa-i ateste existenta. Indiferent de credinta cuiva, tatal meu exista si pot demonstra asta. Atat direct, cat si indirect. Pot sa-ti arat poze, sa ti-l aduc in persoana sa-l cunosti, sa ne facem teste ADN sa vezi ca intr-adevar mi-e tata samd. Si repet, indiferent de credinta cuiva, dovezile respective exista. Si nu se rezuma la marturiile unor oameni care foarte usor ar putea fi catalogati ca partinitori.

Tu poti sa faci acelasi lucru cu D-zeu? Arata-mi o dovada concreta in favoarea D-zeului tau, care sa fie de necontestat, indiferent de credinta cuiva. Arata-mi cum fac diferenta intre D-zeu si unicornul roz pe care il vad doar cei care fumeaza un joint.
Reply With Quote