View Single Post
Vechi 29.06.2010, 23:33:50
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Diferenta e ca tatal meu are foarte multe dovezi care sa-i ateste existenta. Indiferent de credinta cuiva, tatal meu exista si pot demonstra asta. Atat direct, cat si indirect. Pot sa-ti arat poze, sa ti-l aduc in persoana sa-l cunosti, sa ne facem teste ADN sa vezi ca intr-adevar mi-e tata samd. Si repet, indiferent de credinta cuiva, dovezile respective exista. Si nu se rezuma la marturiile unor oameni care foarte usor ar putea fi catalogati ca partinitori.

Tu poti sa faci acelasi lucru cu D-zeu? Arata-mi o dovada concreta in favoarea D-zeului tau, care sa fie de necontestat, indiferent de credinta cuiva. Arata-mi cum fac diferenta intre D-zeu si unicornul roz pe care il vad doar cei care fumeaza un joint.
Nu am ceea ce tu numesti dovezi concrete in favoarea existentei lui Dumnezeu. In afara de mine, tine si toata lumea inconjuratoare, creata atat de perfect , cu legi neschimbate de mii de ani, incat sigur nu poate avea originea intr-o supa, nu am alte dovezi...

Dumnezeu a creat lumea fizica si pe cea spirituala. Tu vrei sa-ti demonstrez ca Dumnezeu exista cu dovezi exclusiv fizice. Singura dovada fizica este insasi lumea fizica. Dar lumea fizica este doar o creatie. Daca vrei sa vezi Sursa ei trebuie sa privesti in lumea spirituala. Din cauza pacatului ochii omului s-au inchis si nu mai vede in lumea spirituala. Insa cei ce se apropie de Dumnezeu reusesc sa Il vada...si ei stiu ca exista.

Daca eu ma insel nu pierd nimic. Dar daca tu te inseli piezi totul.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote