Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 07.05.2007, 18:15:54
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Nu zice Dumnezeu Fiul,Mantuitorul, si Mantuitorul nostru IISIS HRISTOS sa ne iubim aproapele si pe vrajmasii nostri?Nu vezi ca te lupti cu invatatura de credinta a LUI DUMNEZEU si prin urmare si cu DUMNEZEU?Tot asa au zis fariseii,ipocritii,fatarnicii,saducheii cand L-au judecat,I-au gasit vina inchipuita,vorbe false si inchipuite,martori mincinosi,rastalmaciri si reinterpretari,greseli inchipuite, si L-au batjocorit in fel si chip.Spune-mi mie,unde scrie in Biblie,si in alte scrieri teologice si religioase ale Sfintilor Parinti,in care se spune ca nu trebuie sa iti iubesti aproapele?(semenul tau si cum mai spun eu, in gluma,nu mi-o lua in nume de rau,sau mai stiu eu cum,trebuie sa il iubesti si pe departele tau(adica pe vrajmasul tau).Cea mai nobila calitate si cea de crestin adevarat si autentic este aceea de a-ti iubi pana si pe vrajmasul tau,cu toate ca,mie Parintele nu mi-a facut niciun rau si nu cred ca i-a facut altcuiva,ci a vrut numai binele,asta nu o sa pricepi tu in veci de veci.Dar ai lui s-au lepadat de el ca si de Mantuitorul.Vezi ca se mai repeta si istoria din cand in cand,asta este MAREA TRAGEDIE pe la noi si a tuturor timpurilor:mai sunt si oameni nevinovati la inchisoare.