30.06.2010, 02:43:21
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
|
|
231. “Șfântul Nicu Gabriel”, ultima trâmbiță pucioșească (I)
Motto: Viață de sfânt mucenic și jertfă sunteți, fericite Sfinte Părinte, căci trâmbiță a Preasfântului Duh ați fost...
...
Bucurați-vă, trâmbiță apostolească, al Preasfântului Stăpân neîntrecut propovăduitor;
...
Bucurați-vă, trâmbița Preasfântului Duh, prin care minunile Preasfântului Dumnezeu strălucesc;
...
Bucurați-vă, trâmbița cea de pe urmă a Preasfântului Mântuitor, al nostru ocrotitor.
(Versete satanice selectate din “Acatistul Sfântului Părinte Gabriel,
Sfântul Apostol Al Iubirii”)
Pe Forumul Oastei Domnului, la secțiunea Discuții libere, topicul “Preotul Gabriel Nicu, un misionar al vremurilor de acum?” a apărut un “paraclis” și un “acatist” închinate “sfântului părinte Nicu Gabriel, apostolul iubirii”. După cum se vede din Motto, Șfântul Părinte Nicu Gabriel concurează serios la titlul de “Trâmbița a Șaptea Apocaliptică”, pe care-l revendică și pucioșii cu sârg în scrierile lor. Autorul postării se semnează iordan, iar postarea este datată marți 23 Februarie, 2010, orele 1:34 pm .
Cine este misteriosul părinte Nicu Gabriel, de care prea puțini au auzit până acum că ar fi unul dintre sfinții români? Ce legătură tainică este între “Trâmbița Nicu” și “Cele Șapte Trâmbițe Pucioșești”? Se completează, se concurează, sau pur și simplu se exclud reciproc?
Pentru început, vom menționa că pe situl Război întru Cuvânt a apărut următorul avertisment:
Mesaj din partea parintelui Iustin Parvu referitor la o grava impostura si la o mare inselare
Postat de admin pe 16 Apr 2008 la 01:15 am
Am primit de la Manastirea Petru-Voda acest mesaj cu o rugaminte careia ii si dam curs:
Va rugam mult sa postati acest text pe siteul dumneavoastra. Este dorinta Parintelui Justin sa apara in presa si m-am gandit ca mai intai poate fi postat pe net. Este vorba despre o carte “Parintele Gabriel, un om indumnezeit prin har”, care este ratacita si fara binecuvantarea Parintelui Justin. Mai rau, Parintele Nicolae Tanase era si dansul trecut drept consilier editorial si pentru acest fapt Patriarhia l-a oprit de la slujire o perioada. Dar Parintele habar nu avea despre aceasta carte:
|