Citat:
În prealabil postat de anaana71
stiu ca la voi acolo e o placere sa rastalmaciti cuvintele altora. nu tine. am sa repet ori de cate ori te aberezi. mi-e sila de gandirea secatra. ti-am spus, nu-l mai pune pe Dumnezeu in fata ca o pavaza, iar tu stai in spate. N-am de ce sa critic, dar iti spun realitatea, si modalitatea voastra de a sminti omul.
crezi ca mai conteaza din ce secta esti? crezi ca daca esti penticostal si nu evanghelist, se rupe cerul in doua sau esti mai ortodox? Crezi in Maica Domnului, ii cinstesti pe Sfintii Parinti, ai citit Sfanta Traditie?
pai care oameni sa-i aduc la ortodoxie? ca toti pe care-i stiu sunt ortodoxi si cativa sectari. cu ortodoxi am ce vorbi cu sectarii nu, ca nu avem multe in comun si ar trebui mereu sa vorbim la pereti si cum ziceam mi-s sila de prozelitism. n-am obiceiul sa bat la usile oamenilor si nici sa-i admonestez pe strada, tam-nesam. sper ca ma scutesti cu toata lumea moarta ca nu fac ca Apostolii. 
|
eu nu rastalmacesc cuvintele nimanui, dar vad in postarile tale o ura desavarsita fata de vestirea Evangheliei. faptul ca tu cunosti Ev nu inseamna ca altii stiu si nu au nevoie sa li se spuna. Nu cunosti motivatia tuturor oamenilor ca sa ii acuzi ca au propriul interes in vestirea Ev si ca nu fac asta din dragoste pt Hristos.
Problema e nu sa aduci oamenii la o confesiune ci la Hristos. Degeaba un om apartine unei confesiuni, asta nu inseamna ca acel om cunoaste pe Hristos.
Daca tie nu iti place sa vb oamenilor despre Hristos nu inseaman ca nimeni nu trebuie sa o faca.
Eu zic sa nu mai critici si sa judeci pe cei care vestesc Evanghelia. Lasa-l pe Dumnezeu sa le judece motivatiile, in caz ca ar fi gresite.