Iti multumesc Doamne ca asa ai ingaduit tu!
Spune Vasile Danion foarte frumos intr-o carte de-a lui ca Dumnezeu ne da in fiecare moment al vieti cele de trebuinta mantuirii noastre...
Mai mult, atunci cand acceptam aceasta si nu cartim Ii dam Slava lui Dumnezeu prin atitudinea noastra. Sa ma ierte colegii de pe forum care nu sunt de acord cu mine, dar cred ca in viata noastra toti ,,ne-am certat'' un pic cu Dumnezeu, mai bine spus, cred ca toti am avut momente de slabiciune si ne-am pus intrebarea: ,,De ce Doamne?'' ,,De ce mie? sau ,,Acuma ce am mai facut sa merit asta?'' etc.
Cel mai usor ca sa scapi de aceasta atitudine este sa spui:,,Iti multumesc Doamne ca asa ai ingaduit tu!'' indiferent ca ai scapat autobuzul sau ca ai ramas pe drumuri. Repetand mereu iti vei face un bun obicei.
Si crede-ma ca o sa ai mari surprize...
Parerea mea este ca nu conteaza de la cine vine una alta, ci conteaza ca ASA A VRUT DUMNEZEU! Si conteaza ca tu sa nu te lasi! Oricum intreaba-ti duhovnicul de ce ti se intampla asemenea lucruri. Ori sunt ispite, ori trebuie sa lucrezi la tine! Dar sigur este si intr-un caz si in celalalt ca Dumnezeu te iubeste!!!
|