De cand eram mic, bunica imi citea un talisman.De atunci cred in el, indiferent de ce veti spune voi :P M-am gandit sa-l impartasesc cu voi, pentru a afla opinii noi.Iata-l:
TALISMAN
ACEASTA RUGACIUNE TREBUIE CITITA :
IN NUMELE TATALUI SI FIULUI SI AL SFANTULUI DUH AMIN!
EU DUMNEZEU , TRIMIT PE PAMANT ACEASTA RUGACIUNE (SCRISOARE) ATOTPUTERNICA SI REZISTENTA IN FATA DUSMANILOR SI ARE PUTERE ASA DE MARE SI DE INFLUIENTA ASUPRA CELUI CARE O POARTA SI PENTRU CEI CARE O AUD CITIND FIIND VALABILA PUTEREA EI 20 DE ZILE , NU TI-SE POATE INTAMPLA NIMIC RAU.
ESTI FERIT DE INCENDIU , INEC , SI VRAJITORII. CAND O FEMEIE NU POATE NASTE DACA I-SE VA PUNE PE CAP ACEASTA RUGACUIUNE, FACAND DE TREI ORI RUGACIUNEA SFINTEI CRUCI , DE TREI ORI TATAL NOSTRU , EA VA PUTEA NASTE.
ACEL CINEVA CARE VA PURTA IN PERMANENTA ACEASTA RUGACIUNE ASUPRA SA ,VA INVINGE ASUPRA DUSMANILOR SAI .
EL INCEPE CU:
SFANTA CRUCE A LUI ISUS CRISTOS SE VA PUNE INAINTEA MEA SI SUB MINE IN TOATE CELE DIN ZI SI DIN NOAPTE , CRUCEA LUI ISUS SA MA APERE IMPOTRIVA DUSMANILOR SI GREUTATILOR, TINE-MA ISUSE CRISTOASE PRIN VARSAREA SANGELUI DIVIN , PENTRU MANTUIREA NOASTRA , A TUTUROR CARE CRED IN EL , FERESTE-MA DE DUSMANII VIZIBILI SI INVIZIBILI CARE VOR NIMICIREA MEA.
Acest lucru nu se va intampla ca acest talisman a fost scris de Isus Cristos si de Sfanta Maria si puterea ei este mare.Acel care aude aceasta scrisoare sau i se va da spre citiresa fie scris cu litere de aur in vecii vecilor.Amin.
isus cristos fiul lui dumnezeu si sfanta treime porunceau ca puterea acestui talisman sa o aiba numai acela care respecta zilele de lucru sicele de sarbatori.
castigul vostru nu-l cautati in zilele de sarbatori.
pentru asta s-au dat sase zile lucratoare a saptea va fi duminicasi va fi ziua de rugaciune si repaus.
RUGACUNE CATRE SFANTA CRUCE
DOAMNE ATOT PUTERNIC AI SUFERIT PENTRU MINE SI PENTRU PACATELE MELE VINO-MI IN AJUTOR.
SFANTA CRUCE A LUI ISUS HRISTOS , DEPARTEAZA DE MINE ORICE ARMA TAIOASA .
SFANTA CRUCE A LUI ISUS HRISTOS REVARSA ASUPRA MEA TOT BINELE
SFANTA CRUCE A LUI ISUS HRISTOS FA SA AJUNG PE CALEA MANTUIRII
. SFANTA CRUCE A LUI ISUS HRISTOS DEPARTEAZA DE LA MINE ATINGEREA MORTII .
SFANTA CRUCE A LUI ISUS HRISTOSPAZESTE-MA DE ORICE FEL DE ACCIDENTE NATURALE SI CORPORALE.
SFANTA CRUCE A LUI ISUS HRISTOS FI INTREAGA MEA NADEJDE.
DOAMNE ATOT PUTERN IC, FA SA ADOR SFANTA CRUCE A LUI ISUS HRISTOS NAZARITEANUL CRUCIFICAT, SI AI GRIJA DE MINE IN VECII VECILOR AMIN.
SFANTA CRUCE A LUI ISUS HRISTOS FA CA DUHUL RAU SA FUGA DE LA MINE IN VECII VECILOR AMIN.
IN CINSTEA SANGELUI NEPRETUIT AL LUI ISUS, IN CINSTEAN INCERCARII SPRE VIATA VESNICA , PRECUM ESTE ADEVARAT CA ISUS HRISTOS ESTE NASCUT IN ZIUA CRACIUNULUI SI CA A MURIT IN VINEREA MARE. AMIN.
Aceasta rugaciune a fost gasita in anul 1585 sub mormantul Mantuitorului si trimise de Papa de la Roma imparatului Carol al II –lea , zis cel bun, care tocmai pleca la razboi contra dusmanilor Frantei.
Acela care va citi aceasta rugaciune sau va asculta cand o va citi cineva sau o va avea asupra sa , n-are sa moara subit si nu va cadea in mainile dusmanilor si nu va fi invins in batalie.
Cand o femeie se afla in chinurile nasterii I se va citi aceasta rugaciune , iar ea va fi repede usurata , noului nascut I se va atinge partea dreapta a corpului cu aceasrta rugaciune si avel copil va fi ferit de toate accidentele .
Acel care va purta aceasta rugaciune va fi ferit de epilepsie si daca va vedea pe cineva cazand in prada cesei boli e de ajuns sa-I atinga partea deaapta a bolnavului pentru ca acesta s-a se vindece cu voiciune.
Acel care va scrie penru el sau pentru altcineva aceasta rugaciune il va binecuvanta , zice Dumnezeu , iar acela care va ramane batandu-si joc sau dispretuind-o va fi pedepsit .
Cand aceasta rugaciune va fi dusa la alte casa, aceea va fi ferita de fulgere , de bombe si de orce primejdie. Casa aceea nu va fi invadata si nici distruse de dusmani. Acel care va citi in fiecare zi aceasta rugaciune va fi prevenit printr-un semn devin cu trei zile inainte de ceasul de moarte.
BINECUVANTAREA UNUI SOLDAT ODATA CU RASARITUL SOARELUI
EU MA SCOL CU DUMNEZEU SI CU PUTEREA DATA DE EL IN NUMELE TATALUI SI SI FIULUI SI AL SFANTULUI DUH. AMIN!
Apara-ma Doamne in fata gloantelor, chiar fiind ele de argint sau din aur.
Intr-o zi , soldatul nostru a trebuit sa fie judecat pentru o greseala de omor prin imprudenta. Judecatorul care avea putere sa-l judece i-a pus intrebarea soldatului carui fapt se datoreste ca este asa de linistit in fata judecatorului caci totusi a comis o fapta care trebuie pedepsita conform legilor.
Acesta i-a raspuns : “port un talisman asupra mea si nu m-a despart de el niciodata, nici pe front nici in viata civila.’’
Judecatorul dandu-si seama de puterea acestei scrisori sfinte, I-a redat libertatea si l-a achitat.
Atunci cand te judeci si te prezinti in fata judecatorului , trebuie sa ai acest talisman asupra ta , sa-l tii in trusa ta.
Femeile care vor sa fie iubite de tovarasii lor de viata si doresc s-a aibe indeplinirea unei dorinti, vor purta acest talisman la streasina casei unde locuiesc.
PRIN SANGELE VARSAT DE ISUS HRISTOS, APARA-MA IMPOTRIVA DUSMANILOR VIZIBILI SI INVIZIBILI. ISUSE HRISTOASE LASA-MA PE MINE ……….IN APARARE TA SI PAZESTE-MA DE TOATE RELELE DUSMANILOR VIZIBILI SI INVIZIBILI , IMPOTRIVA SUPARARILOR , GRIJILOR , BLESTEMELOR, VRAJITORIILOR , TINE IN LOC ORICE RAU IMPOTRIVA MEA PENTRU CA DUSMANII SA STEA PE LOC PENTRU ………
IN NUMELE FIULUI SI SFANTULUI DUH AMIN!
BINECUVANTEAZA-MA DUMNEZEULE CA ATUNCI CAND AI FOST BOTEZAT IN RAUL LUI IORDAN SI TRECI PESTE MINE ….BINECUVANTAREA SUPREMA.
BINECUVANTAREA LUI IACOB ASUPRA LUI……. A SFANTULUI GABRIEL CARE A FOST DE FATA CAND A NASCUT FECIOARA MARIA SI FUGA LUI ISUS SI MARIA CARE AU TRECUT PRIN EGIPT, TRECE BINMECUVANTAREA ASUPRA LUI………
DUMNEZEULE, M-AI CREAT PE MINE……… AJUTA-MA , ASCULTA-MI DORINTA IN NUMELE TATALUI , ISUSE HRISTOASE CARE AI MURIT PENTRU MINE…. SI PENTRU BINELE OMENIRII, LIMBA DE MOARTE VOR AMUTI DUSMANII , PRECUM INCREMENESTE MANA MORTULUI.
IN NUMELE TATALUI NOSTRU , ACEST TALISMAN S-A FIE PENTRU ….CALAUZA VIETII SI REUSITA DORINTELOR AMIN.
TATAL NOSTRU .. CA A TA SA FIE IMPARATIA SI PUTEREA SI MARIREA A TATALUI SI A FIULUI SI A SFANTULUI DUH AMIN !
|