View Single Post
Vechi 30.06.2010, 20:08:00
eduardd
Guest

Unhappy

Citat:
Īn prealabil postat de forfota Vezi mesajul
Acum 6 ani, sau poate 5, cand a mai fost un val de inundatii, atitudinea maghiarilor din Harghita m-a impresionat cu adevarat. In fata apei, nu s-au vaitat, nu au srtigat, ci au iesit toti sa ajute militarii la diguirea cu saci a marginilor satelor. Fara sa comenteze, fara sa spuna ca este responsabilitatea altora.

Ai perfecta dreptate! Imi amintesc cum se bateau acum 3 ani cei de la Nanesti (Vrancea) pe ajutoare. Cum cei mari furau de la cei mici. Iar cei mici cautau sa construiasca si copiilor case din ajutoare.Cum militarii le scoteau malul din casa iar barbatii casei stateau la baut si tipau la ei ca nu au grija de cele ce le ramasesera. Doamne iarta-ma, poate ii judec in adancul inimii, desi cred ca va scriu acestea cu durere in inima. Oare de ce nu suntem solidari? Unde a disparut poporul? Cand Doamne, i-a luat locul populatia?..
Doamne iarta-ma si pazeste-ma..Cine stie daca eu as fi in locul lor cum m-as comporta. Off...Doamne iarta-ma!

De aceea spun si aici prin forum ca a sta in scaun si a da sfaturi e f.simplu..dar a trece tu prin acea situatie..e cu totul altceva. Poate ca de aceea spune parintele Petroniu Tanase asa: Nu da niciodata un sfat inainte de al urma tu intai..

Last edited by eduardd; 30.06.2010 at 20:10:26.
Reply With Quote