View Single Post
Vechi 01.07.2010, 01:33:09
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Te sfatuiesc sa citesti cartea din care am extras citatul de mai sus. Daca si atunci contesti cele spuse de Pr. Staniloae, atunci ... pacat.

Dar aici nu discutam cartea Pr Staniloae. Nu ma simt obligata sa fiu de acord doar fiindca ceva este scris de cineva cu nume mare. In continuare cred ca ce am scris eu mai sus face mai mult sens decat citatul pe care l-ai dat.

Citat:
Acest lucru il afirma Pr. Staniloae. Poate este un barbat pe forum, care sa ne explice ce inseamna, ca barbatul a deturnat existenta de la structura ei. (Mai sus nu am fost atenta si am crezut ca tu faci afirmatia aceasta, care de fapt ii apartine Pr. Staniloae. Scuze!)
Ce rost are citarea de lucruri neintelese? Daca nu intelegi, ce rost are sa dai de exemplu....

Citat:
Din cate am citit in alta parte, barbatii pot trai fara Dumnezeu, dar nu femeile.
Sunt nenumarate surse scripturistice, patristice, ce vrei care sa te contrazica. Cum adica sa poata trai un om fara Dumnezeu?? Cum se poate implini un om fara Dumenzeu?