View Single Post
Vechi 08.05.2007, 02:11:16
romandragut romandragut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur
Citat:
În prealabil postat de romandragut
a fi homosexual nu este pacat. a te masturba nu este pacat. a ucide este pacat. a distruge si a uri este pacat.
Aceste cuvinte ne doare! :) De unde stii tu ce e pacat si ce nu? Cu totii suntem praff si pulbere in fata lui Dumnezeu, dar cu toate astea El tot ne iarta si ne iubeste, cu o singura conditie: sa ne iubim si noi intre noi. Dar nu sex, fapt efemer, ci iubirea spirituala ce ne va conduce in Imaparatia Cereasca. Hehe, dar cine mai iubeste astazi cu sufletul?
pentru ca si eu casi tine cred in ceea ce vreau sa cred. Sunt milioane de pagini care spun cat de futil este omul, cat de mic si de neputincios. Si suntmilioane de pagini care spun cat de puternic esteomul, cate frumuseti si cate oribilitati a cladit.

eu sunt om si nu am nimic cu dzeu sau cu oricine altcineva. nu am nevoie de reguli sa imi traiesc viata sexuala, emortionala si spirituala. nu imi trebuie prescris pentru a trai. m-am descurcat destul bine si poate mi-am trait pana acum toata viata, poate doar jumate sau poate doar o treime din ea.

nu imi este frica de dzeu ci imi este frica de oamenii care urasc.