View Single Post
Vechi 01.07.2010, 10:21:28
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit Dumnezeu a avut grija de ei va multumim pentru rugaciuni ....

Va multumesc din suflet tuturor care sunteti alaturi de noi in aceste momente cumplite in care ne este foarte greu azi dimineata am reusit sa iau legatura cu familia mea acasa pot sa va zic ca mama este bine a stat in podul casei in seara cu nenorocirea care sa produs deoarece nu a mai avut timp sa fuga sora mea sia luat copii in brate si a fugit cat a tinuto picioarele cu lacrimi in ochi striga mama sa fuga si ea afugit a trecut pana la brau prin apa ca sasi salveze copilasii sunt speriati si plang de frica ,mia povestit in parte ca era in casa si a auzit sirenele nu a iesit in acel moment afara ca nu stia ce se intampla cu acele sirene dar a auzito pe mama si lumea care tipa de durere apa venea ca un vartez parca calca tot in drum iar sora mea cu cei doi copii a iesit sa fuga asa cum era in casa era ora 4 dimineata cu o vecina cu un copil de trei ani a luato la fuga si spre durerea tuturor acea femeie cu pruncul ei a fost tarata de ape si nu a pututo salva nimeni au gasito abia ieri agatata intrun gard saraca se tinea de el si a ramas acolo cu copilasul cu mainile inclestate pe el au murit impreuna este o mare durere mama a ramas cu hainele de pe ea la fel si sora cu copilasii ei casa a inchitito apele si au stat pe unde eu apucat ,ma doare sufletul de durere si asa multe necazuri se abat asupra noastra si orasul meu este un oras saracacios si greu de trait acum numai puterea lui Dumnezeu stioe El ce va urma incerc sa strang cateva hainute sa trimit pentru ei deoarece au ramas goi cu ce aveau pe ei iar autoritatile asteapta ca oamenii cu suflet mare sa ajute acesti indurerati copii care au vazut dezastrul cu ochii ,sora mea este speriata si plina de durere sa ne rugam in continuare dragi crestini caci vine sfarsitul lumii Dumnezeu da semne sa ne rugam pentru zilele care neau ramas ca durerea noastra sa fie mai usor de suportata voi reveni cu noi vesti si sa dea Dumnezeu sa fie vesti bune si minunea sai ajute sa treaca peste necazul indurat de ei Dumnezeu cu mila ,Amin.sanatate voua si Dumnezeu sa va ajute sa va fereasca de aceste cumplite potopuri .
Reply With Quote