sa am iertare pentru mica mea interventie....
nu judec pe nimeni si nu condamn pe nimeni, desi atutudinea noastra de buni crestini ortodocsi ar trebui sa ne indemne sa mai si pedepsim, sa mai si condamnam atunic cand este cazul.... ca doar si Domnul Nostru Iisus Hristos i-a biciuit pe negustorii din templu....
dar o sa ma limitez sa spun doar atat ... ca mi-au dat lacrimile cand vad atata dezbinare intre frati.... Fratilor, la urma urmelor noi dam pentru Dumnezeu... si Domnul ne "contabilizeaza" pe toti... El stie cel mai bine de fiecare cat si pentru ce am dat, si mai ales stie cu cata inima am daruit...
Eu nu zic sa facetzi ca mine... zic doar atat ca eu cand fac milostenie (mult prea rar decat ar trebui si decat ar vrea sufletul meu) nu caut la fatza omului... ca-i roman sau ca-i tigan, ca-i preot vrednic sau mai putin vrednic... ca poate saracu pe care l-am miluit cu bani de-o paine se duce si-i bea... nu, singur Dumnezeu stie sufletul si inima fiecaruia... si Dumnezeu de sus vede... si ma gandesc ca dau tot pentru mine.... ca asa mai rascumpar macar o prea mica parte din pacatele de zi cu zi....
si in fine, sa am iertare fratilor ca zic asa si ma rog sa nu ma intelegeti gresit dau eu cred ca "dar din dar se face rai" si ca de unde dai, de acolo ti se da....
asa ca rugamintea mea este doar atat... fiti buni fratilor si nu judecati... caci cu masura judecati, cu aceea vom fi judecati... si mie unul mi-e frica de dreptatea lui Dumnezeu... de aceea tot timpul ma rog... Nu ma judeca Doamne dupa dreptatea Ta, ci dupa mare mila Ta sa ma judeci....
sa am iertare de am suparat pe cineva cu vorbele mele....
Doamne ajuta! si numai bine va doresc la toti...
|