View Single Post
Vechi 01.07.2010, 19:59:21
ioan_strainul
Guest

Arrow preoti Inainte vazatori cu duhul

Iata ce spune Sf.Ioan Iacob Hozevtul cu privire la preoti si la timpurile de acum;
VIntul stricaciuni cu moda cea noua calatoresc astazi mai iute ca gIndul.
Pacatele si neputintele clericilor nu se cade a le scoate la iveala(aratare).
Clerici sInt si ei oameni neputinciosi, iesiti din plamadeala lumi desarte. Ei nu au coboIrt din cer,si nicinu au crescut intre Ingeri.Lumea de astazi ia odraslit,in lumea aceasta desarta au crescut, la scoala lumi au Invatat.Iar dupa ce au intrat In slujba Altarului ,lumea tot nu-i lasa impace. Viermele lumesc este mai iute si mai stricator ca alta data . el patrunde ca si vIntul cel rau in toate partile:
Preoti fiind In legatura cu lumea sa vatama mai usor ca Inainte:Datoriile lor fiind aceleasi ca la inceput, insa pedicile au sporit, duhul lumii s-a Inasprit si sa salbaticit. Stiinta a declarat cel mai mare si aprig razboi Impotriva vieti duhovnicesti, iar lumea merge orbeste dupa stiinta , DepartInduse de sf. Credinta: StapInitorul viclean al veacului acesta arunca cele mai aprigi sageti si ura Impotriva Fetelor bisericesti, Lumea aceasta desarta dupa ce otraveste Duhul omenesc cu tot felul de anmagiri : MAI ARE SI PRETENTIA SA VADA PE CLERICI SFINTII DE PE ICOANA: Insa de unde au vlastarit oare clericii ?? NU din radacina lumi??
Daca radacina ar fi mai de soi, atunci si vlastarele ar fi mai bune.Sarea care se soate din mare, usor se se TOPESTE cInd da de umezeala . Preoti sint sarea cea iesita din marea lumii si pentru ca vInturile Lumesti sInt astazi mai rele si mai patrunzatoare, pentru asta sarea se topeste mai usor ca alta data si uneori se strica de tot daca lumea este din vacul acesta preoti nu pot fi cei din vechime. Toate se schimba dupa duhul vremii.........
Iar acum cIte ceva cu privire la preoti Inainte vazatori cu duhul Sunt si nu putini Pt ca Bunul Dumnezeu ia Imbract cu putere de sus dar nu vor sa fie cunoscuti si blamati de lume .Vedet si cunoasteti ca mai apare cIte unul si lumea Imediat Il si condamna la tacere de ce ? pentru ca vrajmasul veacului acesta anticistul este pe panInt intre noi si atunci bine spune SCRIPTURA NU AUNCATII MARGARITARELE VOASTRE DE PRET CISTIGATE CU MULTA TRUDA SI SUDOARE SI PATIMIRI INDURATE porcilor ca sa nu turbeze si sa se napusteasca asupra voastra sa va sfIsie , cam asta ar fi si daca nu credeti cercetati ce spune Sf. prooroc Ioil la cap (3) Fagaduinta MIntuiri.
1) Dar dupa aceia, varsa-voi Duhul Meu peste tot trupul, fii si fiicele voastre vor profeti, batrini vostri visuri vor visa iar tineri vostri vedenii vor vedea.
2) chear peste robi si peste roabe voi varsa Duhul Meu.

Nu vreau sa ma contrazic cu nimeni si nu cer sa ma bat cu nimeni in cuvInt sata este intelegerea mea data de Domnul si nu vreasa malaud cu ea amin amin amin.

Doamne si StapInul vieti mele, Duhul trIndaviei, al griji de multe, al iubiri de stapIniresi al grairi in desert nu mil da mie Slugi tale.
Iara duhul curatiei , al gIndului smerit, al rabdarisi al dragostei, daruieste-l mie slugi Tale.
Asa Doamne , Imparate ceresc daruieste-mi ca sa-mi vad gresalele mele si sa nu osIndesc pe fratele meu, Ca bine cuvIntat esti in veacul vecilor amin amin amin +++ +++ +++ +++
Reply With Quote