Cauza inundatiilor si a oricarei plagi nu e calendarul, nici papistasii, ci pacatul. Hai sa ne trezim dn visare ca sa nu devnim ridicoli. E drept ca omul, din dorinta de a ramane in pacat,da vina pe orice altceva. Dar Scriptura spune clar:
"Vor veni asupra ta toate blestemele acestea, te vor urmări și te vor ajunge până vei fi stârpit, pentru că n-ai ascultat glasul Domnului Dumnezeului tău și n-ai păzit poruncile Lui, nici hotărârile Lui pe care ți le-a dat El....
De nu te vei sili să împlinești toate cuvintele legii acesteia, care sunt scrise în cartea aceasta și nu te vei teme de acest nume slăvit și înfricoșător al Domnului Dumnezeului tău,
Atunci Domnul te va bate pe tine și pe urmașii tăi cu plăgi nemaiauzite, cu plăgi mari și nesfârșite și cu boli rele și necurmate;" Deut 28
Familiile se destrama, suntem tara campioana la avorturi, ne hranim inima rece cu tabloide si stiri de scandal, apoi ne miram de ce creste criminalitatea. Legalizam pacate mari pentru a fi pe placul altora, ne uram intre noi si nu ne pasa de cel ce sufera...si apoi dam vina pe calendar? Right...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Last edited by Doriana; 02.07.2010 at 08:34:10.
|