Citat:
În prealabil postat de odin
In primul rand, cum adica `duhovnicul Romaniei` ? ? ? E o titulatura? Sau ce? Se spovedesc toti romanii la el? ? Sau calugarii romani din Petru Voda? Si totusi, e o titulatura?
Mi se pare, vorba lui CTP, un `scuipat` pe fata Ortodoxiei ce zice omul asta. Adica valorile noastre sunt identificate cu valorile promovate de calugarul de la Tanacu? In asta consta Ortodoxia noastra... in ritualuri de exorcizare soldate cu morti? Asta sa inteleg? A-l pune pe pr. Daniel drept imagine a frumusetii Ortodoxiei mi se pare o jignire de prost gust...
Desprinzand de o anumita sentinta, da-ti voie sa formulez asa: UN OM A MURIT IN CONTEXTUL UNEI SLUJBE DE EXORCIZARE (ca sa fiu cat se poate de elegant si sa nu zic ca a murit din cauza preotului sau din cauza medicamentelor). Asta este clar. Femeia a murit in CONTEXTUL ASTA (de ce, cum, devine mai putin important pt. ce vreau eu sa subliniez). Contextul asta se vrea a fi unul dintre `frumoasele obiceiuri ale traditiei ortodoxe` ? ?
Nerusinarea cu care autorul pune un caz particular esuat si il sprijina pe traditii ortodoxe este groteasca... Asta este parea mea.
|
Parerea ta e gresita in primul rand ca te iei de un om ,de un duhovnic (PARINTELE IUSTIN PARVU) care este aproape de Dumnezeu,care este un duhovnic adevarat (ANTIECUMENIST SI IMPOTRIVA MASONERIEI,SI CARE SE BAZEAZA PE EVANGHELIE SI PE TRADITIA BISERICII:SFINTELE SINOADE ALE SFINTILOR PARINRI,PE FILOCALII SI PE SCRIERILE SFINTILOR),care are o experienta duhovniceasca etc.
Tu nu ai :
-nici experienta duhovniceasca (la nivelul Parintelui Iustin in nici un caz)
-esti ecumenist (accepti aceasta erezie) si calci in picioare Traditia Bisericii de 2000 de ani si Hotararile Sfintelor Sinoade.
Scuza-ma ca-ti zic dar tu esti un vierme pacatos in comparatie cu PARINTELE IUSTIN PARVU.