Citat:
În prealabil postat de stasylena
Dupa chimioterapie a reusit sa se puna cat de cat pe picioare. Vor urma niste sedinte de recuperare motorie, iar de luna viitoare va merge la serviciu, cu ajutorul Bunului Dumnezeu si a Maicii Sale.
|
Draga Elena, sa va ajute bunul Dumnezeu sa treceti cu bine prin aceasta incercare si sa-I puteti multumi pentru vindecarea pe care poate sa o dea.
Eu am activat, o perioada, printre bolnavii de cancer, in faza terminala. Am cunoscut persoane care prezentau semne de vindecare. Apoi,dupa un timp, aflam cu uimire si durere ca au murit. Cred ca, pe linga ceea ce ofera medicina sunt necesare si alte masuri pentru o vindecare reala. Urmareste documentarele de pe urmatorul link:
http://altamed.wordpress.com/cancer/
Al doi-lea documentar (cel care inepe cu "remediul pentru cancer nu va fi gasit sub microscop ci pe farfurie") mi s-a parut foarte interesant. Sper sa va fie de folos.
Domul sa va aiba in grija.
P.S. Nu am apucat sa urmaresc decat primele doua documentare. Poate veti gasi mai multe sfaturi de folos si in celelalte.
P.S.2 Prenumele meu este tot Vasile (ca al sotului tau). Ma voi ruga pentru el si pentru voi.