View Single Post
Vechi 04.07.2010, 01:04:53
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iubirea Vezi mesajul
Eu am fost nevoita sa-mi schimb pasaportul in luna februarie si singura alternativa convenabila era pasaportul biometric. Sincer la inceput am fost reticenta si tematoare, ca auzisem atatea si citisem atatea despre asta ca aveam impresia ca o sa-l vad pe satana.
Acum am pasaport biometric si vad ca sunt ok, n-am patit nimic, nu mi-a furat nimeni identitatea si nici nu m-a manipuleaza nimeni...inca sunt acelasi om din mila lui Dumnezeu.

Din acest motiv eu cred ca situatia inca nu e grava...iar pentru a intelege ce e cu nr. fiarei cititi Apocalipsa lui Yannaras. El explica fff interesant tot ce tine de Apocalipsa...iar eu acum tind sa cred ca realitatea e mult mai aproape de interpretarea lui decat de ce stiam din alte surse. Asa ca eu chiar sunt linistita si cu pasaport biometric...iar acest articol de la inceputul topicului mi se pare o minciuna si o aberatie crasa care nu poate fi lansata decat de niste habotnici cu grave probleme.
Nici nu ai sa patesti nimic cu el ! Diavolul ne indreapta mintea in alta directie ( aceste amarate pasapoarte si alte cele ) spre a uita cele esentiale ! Doamne ajuta !