Mai gindeste-te
Deci ce-am zis eu e simplu si usor de urmat, dar tu ai propus lucruri foarte simple nu?
Infiezi cu acordul celuilalt... care celalalt? Citi pot accepta o astfel de casatorie, sa traiesti frateste cu sotia ta si ea sa mai accepte sa infiezi copii cind e o femeie sanatoasa? Spune-mi cine poate accepta o astfel de casatorie? Foarte simplu nu-i asa?
Se intampla sa te casatoresti si abia apoi sa iti dai seama ca nu poti avea copii si atunci da de comun acord infiezi copii. Dar altfel ceea ce propui e o idee fara fond.
Tu spre exemplu te-ai casatori cu el?
In ceea ce priveste felul acesta de viata, poate esti prea tinara ca sa-ti dai seama ca viata nu te serveste cu ce vrei tu, ci trebuie din bucatele sa-ti inchegi un drum, un trai. Uiti ca felul acesta de a trai are o cruce si anume singuratatea, singuratatea printre oameni poate nu o fi la fel de grea ca a calugarilor in padure dar nici floare la ureche nu e. Oare te-ai gindit ca are frati, surori, veri sau verisoare, colegi care toti au copii, iar el e mereu altfel.
Cit priveste caile lasate in Biblie adu-ti aminte de vorbele sf. Ap. Pavel despre traiul feciorelnic.
Dupa ce te vei fi gindit mai bine sa mai dai de veste. Altadata nu mai judeca inainte de a intelege.