Subiect: Calugaria alba
View Single Post
Vechi 04.07.2010, 17:39:36
hanico's Avatar
hanico hanico is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.06.2007
Locație: Moldova lui Stefan
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin AIM pentru hanico
Smile

Citat:
În prealabil postat de Iubirea Vezi mesajul
Tu cand lansezi o idee o spui din perspectiva laica sau te intereseaza in primul rand din punct de vedere al invataturii crestin ortodoxe?
Din punct de vedere laic ce spui tu e ok...chiar iti dau dreptate. Dar daca tin cont de mantuire atunci chiar pun problema conform invataturii bisericii. Eu cand am spus de casatorie nu am spus sa te casatoresti cu primul intalnit de pe strada...ci cu jumatatea ta pe care o cunosti, cu care ai multe in comun si cu care te completezi. In atare situatie nici nu se pune in discutie ca celalalt sa se opuna devreme ce aveti acelasi mod de a gandi si a trai.
Ca idee pentru tine nu sunt chiar tanara si am trecut prin destule incercari, am cunoscut si viata laica si viata de manastire si singuratatea in lume dar am si cautat sa aprofundez credinta mea si sa ma cunosc pe mine. Iar eu incerc pe cat pot sa nu judec ci sa trag niste concluzii, sa imi exprim o parere si cine vrea sa inteleaga bine, cine nu..nu. Fiecare isi croieste singur drumul in viata spre mantuire.
Daca sa va traiti credinta cum credeti de cuviinta nu inteleg ce nu intelegeti. Si prietenul meu isi traieste credinta cum intelege de cuviinta!

Last edited by hanico; 04.07.2010 at 17:42:28.
Reply With Quote