Mancarea e facuta.. ca sa se manance! daca mananci zilnic carne.. asta e! O sa ai probleme cu ficatul! vechii preoti.. nu religia.. au stabilit ca un consum exagerat de carne are efecte negative! Un consum de alimente vii (salate , fructe , legume proaspete) au un efect benefic asupra organismului! Nu are nici cea mai mica legatura cu religia! Religia (Ortodoxa ) si-a dat seama (cramponata fiind in "grija" ei ca adeptii sa nu plece.. ceea ce s-a intamplat), incoace! cand preotii ortodoxi numarau pe degetele de la o singura mana "adeptii" de la biserica!
Se face intuneric! Si putini oameni mai merg la Biserica Ortodoxa.. fara vre-un interes (botezuri, cununii.. ).
Adevarul sta cam asa:
Nu ma duc la Biserica! (De ce m-as duce???) dar daca am un copil .. il botez Crestin Ortodox!!. Il platesc pe preot! Si El o sa-l Boteze! Daca am un deces in familie.. o sa-l chem pe preotul Ortodox! Si El o sa-mi ingroape mortul!
Am platit.. am obtinut!
De ce "mi-am botezat copilul Ortodox??/ Pentru ca asa e traditia!! daca nu mi-as Boteza copiii Ortodoxi, as avea "de furca " cu rudele!
daca nu mi-as ingropa "mortii" in mod Ortodox.. as avea de dat explicatii rudelor!
Acum!
Peste zece ani.. nu se stie!
Poate ca ar trebui sa dau explicatii de ce mai folosesc aceasta religie "de stat", muribunda!!
Hai, ca nu-mi place ideea!!
|