Citat:
În prealabil postat de annajanette
intamplare petrecuta de curand:
mama se ruga ptr sanatatea mea la Bunul Dzeu acum cateva zile in genunchi in fata mai multor icoane acasa, eu avand probleme de sanatate. Ea o femeie credincioasa, eu la fel dar nu lipsite de pacate niciuna. Ora 12 noaptea, eu eram pe afara, in casa geamurile inchise, usile inchise, liniste...la un moment dat primesc un telefon de la ea, vino acasa repede.
era alba ca varu`, o intreb ce s-a intamplat? uite in timp ce ma rugam, lucru ce il face seara de seara si eu la fel, am auzit cum se trage perdeaua, noi avand perdea nu pe sine ci din aceea pe sarma stil mai vechi si fiind liniste si musca se auzea, deci nu i s-a parut.
Perdeaua era un pic mai in spate inainte sa se inceapa rugaciunea, cand a privit la perdea se misca un pic si era trasa mai in fata.
Acum eu s-o incurajez , ii spun, mama nu te speria era DUHUL SFANT a vrut DUMNEZEU sa iti arate ca este prezent si sa iti ararte ca iti asculta rugaciunea, acum preotul este de alta parere, spune ca ar fi fost ala rau" ca sa nu ii zic numele, eu una nu cred, ca nu a fost vreun fenomen poltergeist, voi ce credeti, imi impartasiti parerea, ca era un semn de la Dzeu??
|
annajanette draga
nu cumva nu era bine inchis geamul si vreo adiere de vant a miscat perdeaua?
ca din cate stiu eu, Duhul Sfant misca sufletele nu perdelele si alte obiecte prin casa. mie mi se pare dubios.
citeste despre false teofanii si anghelofanii ca sa intelegi ce important e discernamantul, ca de nu-l avem, ne amagim singuri si credem propriilor iluzii.
vezi ca sunt multe rugaciuni pentru asa ceva:
uite una dintre ele s-o zici cand ti se pare ceva suspect sau supranatural si nu stii daca are vreo provenienta tenebroasa sau nu.
RUGACIUNEA CINSTITEI CRUCI
Sa invie Dumnezeu si sa se risipeasca vrajmasii Lui, si sa fuga de la fata Lui cei ce-L urasc pe Dânsul. Sa piara cum piere fumul, cum se topeste ceara de fata locului, asa sa piara diavolii de la fata celor ce iubesc pe Dumnezeu si se insemneaza cu semnul Crucii si zic cu veselie: Bucura-te preacinstita si de viata facatoare Crucea Domnului, care alungi pe Diavoli cu puterea Celui ce
S-a rastignit pe tine a Domnului nostru Iisus Hristos si S-a pogorât la iad si a calcat puterea diavolului si te-a daruit noua pe tine, cinstita Crucea Sa spre alungarea pizmasului.
O, preacinstita si de viata facatoare a Domnului Cruce, ajuta-mi cu Sfânta Doamna Fecioara, Nascatoarea de Dumnezeu, si cu toti sfintii in veci. Amin.
citeste daca vrei
http://www.scribd.com/doc/6443775/Mi...i-False-Minuni
si vezi ca in Pateric sunt o gramada de pilde in sensul asta
unui pustnic i s-a aratat diavolul în stralucirea cereasca sub infatisarea Mîntuitorului spunîndu-i: Eu sunt Hristosul; dar batranul vazandu-l, si-a închis ochii. Si cînd diavolul l-a întrebat: Pentru ce închizi ochii, caci eu sunt Hristos, pustnicul i-a raspuns: Anatema tie, caci Hristosului meu eu îi cred, care a spus ca de va zice cineva: iata aici e Hristos, sa nu credeti! Si demonul auzind acestea, s-a facut nevazut.
sau alta
despre un frate caruia diavolul i s-a aratat în chip de înger luminat si i-a spus: Eu sunt Gavriil si sunt trimis la tine ca sa-ti aduc o veste buna. Dar fratele cu smerenie i-a raspuns: Cred ca ai fost trimis la altii nu la mine, ca eu sunt pacatos si nu sunt vrednic sa vad un înger. Aceasta zicînd fratele, a pierit diavolul dinaintea lui si s-a facut nevazut.
Doamne miluieste!