View Single Post
Vechi 05.07.2010, 12:21:45
Mihailescu-Marin Daniel's Avatar
Mihailescu-Marin Daniel Mihailescu-Marin Daniel is offline
Member

Data înregistrării: 04.06.2010
Implicit

Acum stateam si ma gandeam la ce am vazut acum cativa ani buni prin reportaje, pe internet. Pe undeva prin Romania, prin nu stiu ce comuna o Sfanta Icoana a Maicii Domnului lacrima; deabea acum inteleg sensul cuvintelor unei calugarite care avuse un vis in care ii spunea Maica Domnului plangand, sa ne pocaim noi romanii.
Iar noi romanii nu ne-am pocait, si uite cum val dupa val, apa loveste, guvernul loveste, pacat.... mare pacat, caci stiu ca suntem oameni buni in adancul sufletului, stiu ca avem o tara extraordinar de frumoasa, stiu ca suntem un popor crestin ortodox.

Haideti sa luam aceasta pedeapsa a lui Dumnezeu inspre bine nu inspre rau, au murit oameni, poate o sa mai moara din cauza inundatiilor, doar istoria se repeta dar cred ca Dumnezeu pe pedepseste pentru ca ne iubeste si vrea tot binele pentru noi, vrea sa ne intoarca pe calea cea buna. Stiu ca este nedrept sa spun lucrurile astea dar stie cineva oare care sunt planurile lui Dumnezeu?.....................

Sa traim cu speranta ca bunul Dumnezeu ne va auzi rugaciunea, plansul si suferinta din suflet si va opri apele.

Sa speram ca noi romanii ne vom intoarce din nou la adevarata credinta ortodoxa, o vom respecta si ii vom face cinste prin post si rugaciune, atat cat poate fiecare.

Doamne ajuta si Maica noastra Sfanta Fecioara Maria sa ne ajute sa trecem cu bine peste aceste probleme.

P.S.: Uite ca a inceput din nou sa ploua. Brasov, 05.07.2010, ora 12:21
Reply With Quote