View Single Post
Vechi 05.07.2010, 12:39:01
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Nimic nou. Stim ca suntem atacati si mai ales credinta noastra este atacata din toate partile. Luna trecuta Hilary Clinton a spus intr-o cuvantare ca libertatea religioasa nu poate fi tolerata daca se opune homosexualitatii. Au spus clar ca ei (administratia americana) se subscriu agendei homo/lesbi/transgender si vor apara drepturile acestora pana in panzele albe. A fost pentru prima data cand (deloc ironic) in SUA s-a pus problema ingradirii libertatilor cetatenesti printre care libertatea credintei! Pentru mine nu e nimic nou in asta pt ca stiu cu cine am de-aface dar unii au fost uimiti. Statuia libertatii este o iluzie! Probabil ala e vrajmasul care "elibereaza" prostii! De altfel din patria statuii vine si acel "liberte" - eliberare de norme, de dogme, de moralitate! De ce sa te ingradeasca Dumnezeu? - zice vrajmasul- fa ce vrei!
Ce sa mai zic? Poate are Dumnezeu mila de noi si plecam repede! Ma gandesc cu groaza si durere la cum vor arata ultimele zile ale pamantului daca voi ajunge sa le vad vreodata...