Citat:
În prealabil postat de vsovivi
...
Deci dacă tu nu crezi și te distrezi, asta nu înseamnă că războiul al III-lea n-a început în 2007 ori că preotul Gabriel n-a murit otrăvit ca un mucenic martir, ... și că nu a mințit nici părintele Justin și nici preotul Gabriel... iar dumneata te faci mereu că nu pricepi; ...
|
Dacă ești așa de sigur că Al Treilea Război Mondial a început în 2007, atunci înseamnă că ești sprijinitorul acestei Proorocii a lui Nicu Gabriel și ești de acord cu ea. Poate ne spui și cine a câștigat Războiul, că la ziar n-a răsuflat nimic, e mare secret.
Dacă ești așa de sigur că preotul Gabriel a murit otrăvit de țigani (eu nu sunt sigură, am reprodus doar un zvon, pe care și unii Gabrieliți îl întrețin în postările lor de pe net) înseamnă că susții și motivația otrăvirii: pasă-mi-te, țiganii din Borănești îl urmăreau de mult, de când el fusese mutat disciplinar la Gresia, și-i purtau sâmbetele pentru niște neînțelegeri imobiliare, ei pretinzând că "popa i-a tras pe sfoară, deci trebuie să-l învețe minte". Dacă se vor dovedi adevărate și aceste bârfe, înseamnă că moartea lui n-a fost nici pe departe "martirică", așa cum pretinzi tu.