Citat:
În prealabil postat de Lavrentiu
Nu vin in contradictie cu credinta crestina: noi avem o explicatie foarte clara: sunt de la diavol.
Ca atare, noi trebuie sa ne ferim de ele si de toate "semnele" si manifestarile de genul asta, intrucat stim foarte bine cine se afla in spatele lor.
Nu cu credinta, ci cu lucrarea crestina vin ele in contradictie, ca tot omul care este atras spre ele inseamna ca nu este in apropierea adevaratelor manifestari crestinesti.
|
Iti multumesc frate ca ai avut bunavointa sa raspunzi corect in locul meu .
Eu nu am nimic cu fartele/sora ,,heaven" dar modul cum a fost formulata intrebarea , traducind multa ignoranta cu necunoasterea lucrurilor simple de care ne lovim de la inceputul vietuirii ortodoxe si de care suntem invatati sa ne ferim in mod categoric, m-a determinat sa nu mai catadicsesc sa raspund .
Nici acum nu am nimic cu ,,heaven" , doar uimirea muta care m-a blocat . Putea sa-si dea seama de gravitatea situatiei dupa modul cum am facut recomandarea de stergere completa si pt. totdeauna a notiunii din minte si daca avea neclaritati putea intreba si nici decum a pune problema ca un cunascator caruia doar i-a scapat ceva. Traitorilor in America , in special, le este inoculata in subconstient prin semnale subliminale de televiziune (emisiuni chipurile stintifice, filme documentare, artistice, etc) idea pactizarii si acceptarii diavolului prezentindu-l pe acesta ca personaj nevinovat din cine stie ce realitati paralele si vizitator pe la noi . Ori diavolul este cel impotriva caruia se lupta pe viata si pe moarte prin rugaciuni particulare si publice cit si prin celelalte slujbe ale bisericii atunci cind suntem obligati iar in rest evitindu-l cit de mult, mult putem.
Nu sunt suparat pe Haeven si o/il rog sa nu se lase inselat de tonul si critica mea ci doar m-am justificat de ce nu am mai vrut sa raspund imediat ! Era prea simplu si nu merita osteneala ! Dar sa nu uitam : cu ispititorul nu este de jucat nici o data !